Opto-Glas® holder i op til 100 år | Lang levetid = økonomisk besparelse

​Alternativ til forsatsvinduer for et forbedret indeklima

Hos Opto-Reno tilbyder vi et alternativ til forsatsvinduer, som er en moderne og enkel måde at isolere gamle vinduer på. Det er et optimeret alternativ til traditionelle forsatsvinduer, da vi monterer glasset direkte på indersiden af dine forsatsrammer, så ruden næsten ikke er synlig.

Løsningen giver et ekstra isoleringslag, som er effektiv mod støj og kulde, og du behøver således ikke udskifte hele vinduet og skærme bygningen, når dine gamle vinduer bliver utætte. Montering af nye vinduer kan byde på en række af fordele, som på både kort og lang sigt kan komme behændigt.

Vi har særligt mange kunder i Roskilde, Holbæk og omegn, men vi kører ud til kunder på hele Sjælland.

De mange fordele ved forsatsruder med Opto-Glas®

Vores alternativ til forsatsruder giver først og fremmest den bedste varme- og lydisolering, der er at finde på markedet. Med en bedre varmeisolering vil din elregning næsten altid reduceres, hvilket betyder, at du i længden vil spare penge ved at skifte til vores alternativ til forsatsvinduer.

Vi udfører monteringen særdeles nænsomt, og derfor egner de sig også til ældre bygninger, der trænger til en kærlig hånd. Desuden fylder vinduerne ikke ret meget, så hele processen går relativt hurtigt i modsætning til montering af normale vinduer.

Kontakt os og hør mere om vores alternativ til forsatsvinduer

Vi har forskellige typer af glas og rammer til forskellige priser, og vi guider dig igennem hele forløbet, så du får præcis det, der passer til dine behov. Hør mere om dine muligheder på telefon 36 75 25 46 eller e-mail web@opto-reno.dk – vi monterer primært alternativ til forsatsvinduer i Holbæk, Roskilde og på resten af Sjælland. Men vi kommer naturligvis i hele Danmark, hvis du bor et andet sted og har behov for montering af forsatsruder.

​Opto-Reno

Sydvestvej 125A

2600 Glostrup

Telefon: +45 36 75 25 46
Fax: +45 36 75 25 45


Ring og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde indenfor renovering og isolering af alle slags vinduer.

HVEM ER VI?

Opto-Reno

CVR: 19735095​

KONTAKT OS

Telefon: +45 36 75 25 46
Fax: +45 36 75 25 45

E-mail: web@opto-reno.dk

OPTO-GLAS®

Læs mere om vores 

unikke glas her