Opto-Glas® holder i op til 100 år | Lang levetid = økonomisk besparelse

​Renovering af gamle vinduer udføres med mange års erfaring

Vi udfører isolering og renovering af vinduer til private og erhverv i størrelser og design specielt tilpasset dine ønsker. Ingen opgaver er ens, og vi tager glædeligt imod alle typer af opgaver associeret med renovering af gamle vinduer. Vi har kunder i blandt andet Holbæk, Roskilde og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder på resten af Sjælland.

Ordet standardprodukt findes simpelthen ikke i vores sortiment af varer, fordi vi tilbyder vinduesrenovering via mange forskellige produkter, der alle er optimeret efter markedets nyeste opdagelser.

Kun når den enkelte kunde får præcis det eller de vinduer, der ønskes, er opgaven løst tilfredsstillende for os. Vi sætter høje krav til både os selv og vores materialer for at sikre den helt rette løsning med vinduesrenovering for dig.

Renovering af vinduer med åben og klar dialog

Når vi har med dit hjem at gøre, skal resultatet være acceptabelt i første forsøg, fordi hverken vi eller du gider have folk rendende i mere end den forventede tid.

Vi lytter og tilpasser os gennem hele processen for at sikre det bedste resultat af din vinduesrenovering. Med energioptimering gennem renovering af gamle vinduer via Opto-Glas® kan du altså få et bedre indeklima samt spare penge på din el-regning.

Få rådgivning om vinduesrenovering

Vi tilbyder rådgivning til renovering af vinduer for at sikre individuelle løsninger, fordi dit hjem fortjener den bedste behandling med vinduesrenovering uanset hvor i Danmark, det befinder sig. Vi kører gerne ud til kunder i Roskilde, Holbæk og omegn samt på resten af Sjælland, men også til resten af landet for at tilbyde vores ekspertise.

Kontakt os i dag på telefon 36 75 25 46 eller e-mail web@opto-reno.dk og få et en pris på renovering af gamle vinduer. Vi står klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Opto-Reno

Sydvestvej 125A

2600 Glostrup

​Tlf: +45 36 75 25 46

Fax: +45 36 75 25 45


Ring og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde indenfor renovering og isolering af alle slags vinduer

HVEM ER VI?

Opto-Reno

CVR: 19735095​

KONTAKT OS

Telefon: +45 36 75 25 46
Fax: +45 36 75 25 45

E-mail: web@opto-reno.dk

OPTO-GLAS®

Læs mere om vores 

unikke glas her