Opto-Glas® holder i op til 100 år | Lang levetid = økonomisk besparelse

​Vinduesbeslag gennem flere autoriserede leverandører

Vores vinduesbeslag kan tilpasses til alle slags vinduer, fordi vi bruger to forskellige leverandører. Gennem vores samarbejde med IPA og PN er du sikret vinduesbeslag, der passer til akkurat dit problem, så løsningen bliver så optimal som muligt.

Netop af samme grund specialtilpasser vi også opgaven med dine vinduesbeslag, så du integreres fra start til slut for at sikre, at resultatet bliver som ønsket. Vi leverer individuelle tilbud baseret på dine krav via åben dialog gennem hele projektet.

Montering af dit personlige vinduesbeslag

Det er lige så vigtigt, at vi lytter til dine behov, som det er at gøre det korrekt. Det er dig, der helt og holdent bestemmer, hvordan processen skal forløbe, men vi guider dig naturligvis på vej. Vi har mange års erfaring inden for vinduesbeslag, og derfor ved vi, hvad der kræves i bestemte situationer.

Få et uforpligtende tilbud​

Vores altid opdaterede materiale til vinduesbeslag sikrer, at arbejdet såvel som produktets holdbarhed og kvalitet er i top, så det holder mange år frem. Du vælger selv øsken til alle dine beslag, medmindre du kun har et øsken. Vi kører ud til kunder i områderne omkring Roskilde og Holbæk, men vi tilbyder løsninger på resten af Sjælland og i hele Danmark.

Få et uforpligtende tilbud i dag på telefon 36 75 25 46 eller e-mail web@opto-reno.dk.

Opto-Reno

Sydvestvej 125A

2600 Glostrup

​Telefon: +45 36 75 25 46

Fax: +45 36 75 25 45


Ring og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde inden for renovering og isolering af alle slags vinduer.

HVEM ER VI?

Opto-Reno

CVR: 19735095​

KONTAKT OS

Telefon: +45 36 75 25 46
Fax: +45 36 75 25 45

E-mail: web@opto-reno.dk

OPTO-GLAS®

Læs mere om vores 

unikke glas her